Koneet, laitteet ja materiaalit

poss    lyco   
 kartridgpack   


Lyco Manufacturingin valmistusohjelmassa on mailman johtavimmat jatkuvatoimiset keitto- ja jäähdytyslaitteet sekä tuotantovesien kiintoaineiden suodatuslaitteet.

Laaja kokemus ja tietämys elintarviketeollisuuden prosesseista sekä innovatiiviset, varmatoimiset konstruktiot maksavat nopeasti investoinnin takaisin mm pastan, vihannesten, riisin, perunoiden ym keitossa ja jäähdytyksessä.


Jo vuodesta 1944 KartridgPakin nimi on ollut synonyymi maailman parhaalle chub-tankopakkauskoneelle. Koneella pakataan korkeaviskoosia elintarvikkeita, erilaisia massoja ja räjähteitä. Toimimme yhdessä tegetec ApS:n kanssa.

HELPPOA — NOPEAA — EDULLISTA ­— PITKÄ SÄILYVYYSAIKA


GROBA on johtava ja luotettava yhteistyökumppani juustoteollisuuden prosesseissa. Tämän aseman Groba on saavuttanut toimittamalla niin erillisiä koneita ja laitteita kuin myös vaativia, tehokkaita ja hygienisiä tuotantolinjastoja.


Patentoidulla – POSS Screen Plate Separation Systemillä – erotetun tuotteen rakenne säilyy hyvänä ja saanto erinomaisena sekä lämpötila matalana. Systeemi on helppo purkaa, pudistaa ja koota.

Taattua amerikkalaista laatua: Luotettava – Parhaat saannot – Pienin tilantarve. 250 -15000 kgh/h


LPS suunnittelee ja valmistaa automaattisia  lajitteleita ja syöttölaitteita ”loadereita”, tuotteille kuten sylinterimäiset makkarat, juustotikut ja surimi ym. Laaja valikoima.