Koneet, laitteet ja materiaalit

steam    poss    lyco     kartridgpack        velec          gsitalia                  


OAL Group esittää teille uuden tavan valmistaa mitä erilaisimpia keitettäviä ruokia!

Yhdessä prosessissa voit keittää – pumpata – lisätä tärkkelyksiä ja mausteita sekä homogenisoida!

Kaikki tämä huomattavasti nopeammin, energiaa säästäen, laatua ja makua parantaen yhdessä prosessissa, OAL Groupin Steam Infuusiolla! Katso ja ihastu.


Lyco Manufacturingin valmistusohjelmassa on mailman johtavimmat jatkuvatoimiset keitto- ja jäähdytyslaitteet sekä tuotantovesien kiintoaineiden suodatuslaitteet.

Laaja kokemus ja tietämys elintarviketeollisuuden prosesseista sekä innovatiiviset, varmatoimiset konstruktiot maksavat nopeasti investoinnin takaisin mm pastan, vihannesten, riisin, perunoiden ym keitossa ja jäähdytyksessä.


Jo vuodesta 1944 KartridgPakin nimi on ollut synonyymi maailman parhaalle chub-tankopakkauskoneelle. Koneella pakataan korkeaviskoosia elintarvikkeita, erilaisia massoja ja räjähteitä. Toimimme yhdessä tegetec ApS:n kanssa.

HELPPOA — NOPEAA — EDULLISTA ­— PITKÄ SÄILYVYYSAIKA


GROBA on johtava ja luotettava yhteistyökumppani juustoteollisuuden prosesseissa. Tämän aseman Groba on saavuttanut toimittamalla niin erillisiä koneita ja laitteita kuin myös vaativia, tehokkaita ja hygienisiä tuotantolinjastoja.


Patentoidulla – POSS Screen Plate Separation Systemillä – erotetun tuotteen rakenne säilyy hyvänä ja saanto erinomaisena sekä lämpötila matalana. Systeemi on helppo purkaa, pudistaa ja koota.

Taattua amerikkalaista laatua: Luotettava – Parhaat saannot – Pienin tilantarve. 250 -15000 kgh/h.


G.S. ITALIA koneilla valmistetaan ja pakataan monia erilaisia tuotteita; tuoreita, pastöroituja ja pakasteita. Olemme toimineet alalla vuosikymmeniä elintarviketeollisuuden piirissä. Kiitos luotettavuuden ja teknisen osaamisen kaikki tuotteemme ovat erittäin kilpailukykyisiä kansainvälisillä markkinoilla.


Menneiden 60 vuoden aikana Velec on kehittänyt arvostettua osaamistaan tuotteiden lajittelun, määräannostelun ja siirron alalla.


Yhteistyökumppani

2014-11-26_212722FF Engineering toimii kehittyneiden pakkaus- ja tuotantolaitteiden myynnin, asennuksen, komissioinnin, huollon ja jälkimarkkinoinnin luotettavana toimijana elintarviketeollisuuden piirissä.